Gepost door Pieter Greup, donderdag 25 mei 2017

In totaal twaalf cases maken kans om een Shopper Marketing Award te winnen. De jury die verantwoordelijk was om een oordeel te vellen, is deze week bijeen gekomen en na uitvoerig beraad werd besloten om twaalf inzendingen als nominatie te selecteren. Die hebben alle kans op een winnaarstitel binnen de vier categorieën Temporary P.O.S., Fieldmarketing, Smart Innovations en The Oracle Shopper Marketing Award. De categorie Permanent P.O.S. is vanwege de beperkte hoeveelheid inzendingen komen te vervallen. De winnaars worden uiteindelijk bekend gemaakt op het Shopper Marketing Event dat op 22 juni in Bunnik wordt gehouden.

De beoordeling van de vele kanshebber liep ditmaal vlotter dan voorgaande jaren. Er was dus een meer afgetekend kwaliteitsverschil, waarbij het niettemin moeilijk bleek om winnaars en genomineerden aan te wijzen.

Juryvoorzitter Arjan Oosterlee, zelfstandig consultant en interim manager, nu werkzaam als commercieel directeur a.i. bij Anova Seafood: “Net als voorgaande jaren zijn er ook dit jaar veel cases binnengekomen. We hebben bij de beoordeling