Windowsketch helpt HEMA door in te spelen op impulsaankopen van het shoppend publiek. Middels dynamische content wordt voornamelijk het huidige voedselassortiment onder de aandacht gebracht. De instore-schermen bevinden zich precies op de plek van verkoop; achter de kassa. Zo worden impulsieve aankopen gestimuleerd.

In november 2017 opende de nieuwste HEMA-vestiging in Veghel volgens het nieuwe HEMA-concept. Naast een vernieuwende, inspirerende inrichting werd ook het volledig nieuwe foodconcept 'lekker HEMA’ werd geïntroduceerd.

Binnen deze vestiging maakt HEMA gebruik van verschillende Windowsketch-schermen in de etalage, in de winkel en in het food cafe. Windowsketch is hierbij verantwoordelijk voor de levering, de techniek, de content creatie en de content-beheer van de schermen.

Over HEMA

Wie het heeft over shoppen in Nederland, heeft het over HEMA. Dit typisch Nederlandse merk is bekend bij alle generaties en niet weg te denken uit de Nederlandse samenleving. Al sinds 1926 actief in de retail-wereld en sinds 2014 een waardevolle klant van Windowsketch.

Neem contact met ons op!
Nieuwsgierig geworden of gewoon een prangende vraag?

> Contact opnemen