Op zoek naar nieuw talent

Op zoek naar een toffe, relevante bijbaan? Toe aan een nieuwe uitdaging? Net afgestudeerd? Of gewoon zin in een nieuwe baan? Dat komt goed uit. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe talenten die ons team komen versterken. Of je nou op zoek bent naar een parttime- of fulltimebaan; bij ons vind je het allemaal.

Windowsketch is een ambitieuze en snelgroeiende scale-up binnen de digitale media. We hebben mooie merken als klant en we zijn bezig met toffe projecten. Werken bij Windowsketch betekent dan ook werken bij een innovatief en toekomstgericht bedrijf. Je wordt onderdeel van een leuk, jong en zeer gemotiveerd team. We werken hard, maar er is altijd ruimte voor een potje tafeltennis of darts. Ook organiseren we regelmatig borrels, uitjes en andere leuke dingen.

Zie je ‘jouw’ vacature er niet tussen staan, maar ben je er van overtuigd dat jij iets kunt toevoegen aan onze organisatie? Of denk je dat Windowsketch in de toekomst jouw plek zou kunnen zijn en vind je het leuk om met ons in contact te komen? We staan altijd open voor nieuw talent. Stuur een open sollicitatie naar recruitment@windowsketch.eu.

Neem contact met ons op!

Nieuwsgierig geworden of gewoon een prangende vraag?

> Contact opnemen